06 2489 5333
welkom@peggywalkerzelfkenniscoach.nl

“Noodzakelijk vereiste acties hebben mij gebracht waar ik nu ben”

"Zelfkennis is een Must"

Een periode van oncomfortabel zijn

Ik liep vast in mijn ondernemerschap. Ondanks mijn kennis en jarenlange werkervaring in het begeleiden van ondernemers. Ik wilde altijd alles zelf doen, ik wist het allemaal wel. Toen ik acuut ziek werd was dat het startsein voor de ontdekkingsreis naar mezelf. Was ik wel de sterke persoon die ik dacht te zijn?

Ik startte een periode van zelfreflectie, coaching, brutaal eerlijk zijn naar mezelf, oncomfortabel zijn. Shiften van, doen wat ik kan, naar doen wat nodig is. Noodzakelijke vereiste acties!
Door te doen wat ik normaal niet deed kreeg ik resultaten die ik normaal niet kreeg!

Nu werk ik al jaren succesvol aan mijn eigen ontwikkeling en maak ik significant impact op het leven van mijn klanten.

DIT OVER MIJ. VERTEL WIE BEN JIJ?

Meer weten? Neem nu contact op

Samen op pad naar krachtig ondernemerschap

Ervaring leert mij dat iedere ondernemer weleens vastloopt. We ervaren dan dat er een gat zit tussen waar we nu mee bezig zijn en dat wat we willen bereiken. Vaak bespreken we dit niet en willen alles zelf oplossen. Wij zijn immers ondernemers. De dilemma’s stapelen zich op. Je gaat malen, ervaart turbulentie in je hoofd en verliest focus. Wetende dat het anders moet verlies je jezelf in de waan van de dag.

Ik help je te doen in plaats van te denken.
Want weten doet niets, alleen actie leidt tot resultaat.
Stap voor stap samen op pad naar krachtig ondernemerschap.
Op weg naar rust in je kop.
Waar wacht je nog op.

NEEM NU CONTACT MET MIJ OP

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

En laat je inspireren